Vuoren Varma paikka - säilytä - arkistoi - turvaa.
Yhteistyössä:
Armoria-yhtiötKanavuori
etusivu
| Säilytykset | Arkistoinnit | Turvatuotteet |  
 
Arkistointi-, tiedonsiirto- ja tiedonvarmennuspalvelut  
arkistoinnit


Toimivat ratkaisumme
säästävät aikaa,
rahaa
ja poistavat tilaongelmia.

Tarjoamme arkistointipalveluja turvalliseen varastointiin erikoistuvassa kalliosuojatilassa Vaajakosken Kanavuoressa. Käytössä olevat turvaluokitellut tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin säilytys- ja päätearkistointitarpeisiin sekä sähköisen tietoaineiston arkistointiin. Palvelukokonaisuus voi sisältää myös monipuolisia dokumentin hallintaan ja niiden tuhoamiseen liittyviä lisäpalveluja sekä tiedonsiirto- ja tiedonvarmennuspalveluja. Yritysten lisäksi palvelemme myös yksityishenkilöitä esim. kallisarvoisten taide- ja keräilyesineiden säilyttämiseen tai muuhun kausisäilyttämiseen liittyvissä tarpeissa. Toteutamme kaikki palvelut ovelta-ovelle, avaimet käteen -periaatteella.

Tärkeimpiä kilpailuvalttejamme:

Sijainti - Toimitilamme sijaitsevat keskellä Suomea erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, neljän päätien varressa.
Kuljetukset - Hoidamme tarvittaessa kaikki järjestelyt helposti ovelta ovelle palveluna luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.
Dokumentinhallinta - Säilytämme ja tarvittaessa toimitamme tietoja asiakkaalle joko paperiversiona tai sähköisesti. Asiakas voi myös sopimuksen mukaan tulla tiloihimme tarkastelemaan ja työstämään säilytyssopimuksen alaista aineistoa. Tarjoamme käyttöönne myös viihtyisät toimisto- kokous- ja neuvottelutilat täydellisellä AV-varustuksella sekä tietoliikenneyhteyksillä.
Mappien tunnistus - Kun mapeissa on sisältötunnisteet niin voimme tarvittaessa syöttää tiedot sähköiseen muotoon ja indeksoida materiaalin asiakkaan toiveiden mukaan. Näin tärkeiden tietojen etsiminen on helppoa ja nopeaa
Tuhoamispalvelut - Hoidamme tuhoamisvuorossa olevien aineistojen hävittämisen automaattisesti ja tietoturvallisesti. Saat tuhotusta arkistomateriaalista tarvittaessa myös virallisen todistuksen itsellesi tai asiakkaallesi.
Arkaluontoiset materiaalit - Järjestämme tilat ja kaapit kaikenlaiseen turvalliseen säilyttämiseen. Erillisiin kamera- ja kulunvalvottuihin turvatiloihin sekä kaapistoihin on pääsy vain asiakkaalla!
Ammattitaitoinen ja henkilökohtainen palvelu - Jätä kaikki arkistointi- ja säilytyshuolesi meille niin voit keskittyä liiketoimintasi kannalta olennaiseen.

Tuote- ja hintaesimerkkejä voit ladata tästä linkistä.

Ota yhteyttä:--puhelin--020 729 9840----sähköposti--i n f o @ d e p o t . f i----postiosoite--PL 1 FI-40801 Vaajakoski

Depot
Kaso
Keeps
   

Copyright© 2010 - Depot-palvelut tuottaa Pardco Group Oy
_